Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Bara Tsatsiki" by Moni Nilsson # Book PDF Kindle ePub Free

Bara Tsatsiki

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Bara Tsatsiki
  • Author : Moni Nilsson
  • Release Date : January 08, 2015
  • Genre: Fiction,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 3753 KB

Description

Nu börjar Tsatsiki i trean och livet har förÀndrats en hel del: Morsan och Göran har gift sig och vÀntar barn, pappa BlÀckfiskaren kommer pÄ besök till ett kallt och snöigt Stockholm, farfar i Grekland dör, men morfar finns som tur Àr kvar. Tsatsiki och Per Hammar blir ofrivilligt paraplyrÄnare och i skolan fÄr hela klassen löss. Tsatsiki bestÀmmer sig för att sluta med fotbollen, han vill mycket hellre gÄ pÄ danskurs. Men bör killar tycka sÄ mycket om att dansa? NÀr rockgruppen The VrÄling Fracks som Tsatsiki Àr med i ska spela pÄ klassfesten har de inte hunnit öva alls. Och det gör Tsatsiki minst sagt nervös. Men de gör succé i alla fall och sedan Àr det tvÄ tjejer som frÄgar chans pÄ Tsatsiki: Maria Grynwall och Sara. Vem ska han vÀlja?
Illustrationer i svartvitt av Sarah Sheppard. Den hÀr utökade e-boken rymmer ocksÄ en karta över Kungsholmen av Emilie Crispin Ekström med specialskrivna, korta texter om utvalda platser med bÀring pÄ berÀttelsen samt Àven en bouzouki-signatur av Jonathan Pontén.
De populÀra böckerna om Tsatsiki har fÄtt en rad utmÀrkelser och priser och har översatts till mÄnga olika sprÄk. NÄgra av böckerna har Àven filmatiserats. Bara Tsatsiki Àr den tredje delen i serien.


Ebook Free Online "Bara Tsatsiki" PDF ePub Kindle